Mede hierdoor hebben wij verschillende certificaten mogen behalen en monitoren wij deze gedurende het gehele jaar.

Peoples Republic is al vele jaren in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat. Met deze certificering en de daaraan verbonden halfjaarlijkse audit kan Peoples Republic haar opdrachtgevers laten zien aan de juiste eisen en normen te voldoen om hierdoor een betrouwbare partner te zijn.

Daarnaast is Peoples Republic vanaf 2020 in het bezit van het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. Onze processen voldoen aan deze gestelde normen en we hechten daarnaast veel waarde aan continue verbetering.

Tevens werkt Peoples Republic alweer vele jaren volgens de Wet DBA. Een wet die in mei 2016 werd ingevoerd om de ZZP’er en haar opdrachtgevers duidelijkheid te geven over de arbeidsrelatie die wordt aangegaan. Doordat wij o.a. al jaren gebruik maken van een, door de Belastingdienst, goedgekeurde modelovereenkomst, werken wij volgens de juiste richtlijnen en processen.

Kortom, Peoples Republic is een organisatie waarbij de kwaliteit van dienstverlening en betrouwbare service hoog in het vaandel staat.

Wil je graag een samenwerking aangaan met Peoples Republic?
Neem dan snel contact met ons op!

michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.