"Wat Peoples Republic bijzonder maakt is de tijd en energie die zij steken in het echt leren kennen van de opdrachtgever. Daardoor weten ze goed de match te maken. Wat we enorm waarderen is de eerlijkheid en doortastendheid waarmee ze werken. Goed bereikbaar en erg gedreven om de juiste kandidaten voor ons te vinden. Ze willen hard voor werken en zijn zelf ook oprecht blij als er een mooie match is ontstaan. Dit maakt ze betrokken bij ons als opdrachtgever!"
Circet Nederland
circet nederlandlogo
"De samenwerking tussen Peoples Republic en ONS is heel waardevol voor ONS. De mensen van Peoples Republic schakelen zeer snel en krijgen het elke keer weer voor elkaar om de juiste personen te recruiten voor ONS, ook als bijna het onmogelijke gevraagd wordt. Wij ervaren Peoples Republic als zeer professionele organisatie die altijd mee denkt met de klant en heel goed weet wat de klant wil!"
ONS
onslogo
"Albeda werkt nu een aantal jaar naar volle tevredenheid samen met Peoples Republic. Peoples Republic heeft vele resource-aanvragen met succes en in prima samenwerking met Albeda weten te vervullen, waarbij altijd het gewenste en benodigde profiel werd gevonden. Peoples Republic kenmerkt zich als een enthousiast team met een goed netwerk waaruit de juiste en gewenste competenties gevonden worden."
Albeda College
albedalogo
"Peoples Republic heeft ons al vele jaren uitstekend geholpen met de flexibele inzet van vakmensen op het gebied van ICT- en projectmanagement. Ik heb veel waardering voor de daadkracht, snelheid en menselijke maat die Peoples Republic daarbij laat zien. Daarnaast ervaar ik dat goed geluisterd wordt naar de vraag en daarbij uit het netwerk kwalitatief goed passende kandidaten voorgesteld worden. Helemaal top!"
, Koning Willem I College
kw1collegelogo
"Al jarenlang is Peoples Republic een betrouwbare partner van CIAG. Voorgedragen kandidaten zijn goed gescreend en gesproken. Wij streven naar een langdurige inzet van kandidaten. Inmiddels zijn er, dankzij de dienstverlening van Peoples Republic, vele tientallen professionals gestart bij CIAG en via een vast dienstverband hier nog steeds werkzaam. We kunnen Peoples Republic daarom van harte aanbevelen aan bedrijven die op zoek zijn naar de juiste, goede en passende professionals!"
CIAG
ciaglogo

Een greep uit onze opdrachtgevers

michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.