Referenties

Peoples Republic werkt onder andere samen met de volgende opdrachtgevers: 

Wat zeggen onze partners?

Voor het Bravis Ziekenhuis in West-Brabant mocht Peoples Republic bemiddelen in vacatures en opdrachten binnen het IT team. Waarom wij kiezen voor Peoples Republic? Je koopt niet bij de tent, maar bij de vent die je kent. Oftewel: relatie en resultaat stonden centraal.

De samenwerking tussen Peoples Republic en ONS is heel waardevol voor ONS. De mensen van Peoples Republic schakelen altijd zeer snel en krijgen het elke keer weer voor elkaar om de juiste personen te recruiten voor ONS, ook als bijna het onmogelijke gevraagd wordt.Wij ervaren Peoples Republic als zeer professionele organisatie die altijd mee denkt met de klant en heel goed weet wat de klant wil!

Projectmatig werken betekent voor ons pieken en dalen in de benodigde bezetting van het team projectmanagers en technisch specialisten. Dat kan alleen opgelost worden door het inrichten van een flexibele schil. Via een partner die vlot schakelt en die zich goed verdiept heeft in je organisatie, is het mogelijk om snel geschikte kandidaten te vinden. In Peoples Republic hebben wij een dergelijke partner gevonden. Het is een prettige partij om mee te werken!

De samenwerking tussen Peoples Republic en Pink Elephant heeft meerdere malen geleid tot mooie plaatsingen van prima kandidaten én gezorgd voor tevreden klanten. Bij elke aanvraag, hoe lastig ook, merken we dat er meegedacht wordt en dat het maximale wordt gedaan om tot een invulling te komen. De voorselectie van Peoples Republic heeft als resultaat dat onze klanten alleen geschikte kandidaten aangeboden krijgen.

Peoples Republic zorgt ervoor dat we kwalitatief goede mensen kunnen inzetten op belangrijke projecten in onze organisatie. Zij kijken naast de competentie ook naar de juiste fit voor de organisatie en afdeling. Hierdoor stellen we altijd aan Peoples Republic de vraag om ons te helpen zoeken wanneer we tijdelijke mensen nodig hebben. De samenwerking verloopt altijd erg goed.