Neem contact op met Roebi

roebi.jpeg

Roebi de Boer

Senior Recruitment Consultant
Bel Roebi: +31(0)638328967
Stuur Roebi een e-mail
Contact opnemen

Samen succesvol

Wij bouwen aan een langdurige en eerlijke relatie met de Interim Professional. Wij streven naar een samenwerking met een ambassadeursregeling om vaker samen te werken en om van elkaar voordeel te behalen. Door elkaars netwerken te verbinden, creëren wij voor Peoples Republic en de Interim Professional een ideale situatie. Tevens verzorgen wij kennissessies en leuke activiteiten om met een grote glimlach met elkaar verbonden te zijn.

Opdrachten

Projectmanager Migratie Skype4Business

Opdracht

Voor onze opdrachtgever in de regio Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een Projectmanager Migratie Skype4Business die ervaring heeft met migraties. Het betreft een onderwijs organisatie die iemand nodig heeft om het proces van Skype for Business naar Teams de coördineren. 

Projectassistent

Opdracht

Voor onze opdrachtgever in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Project assistent. Je komt terecht in een mensgerichte werkomgeving met een leuke groep collega's.

Senior Systeembeheerder

Opdracht

Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Systeembeheerder. Het gaat om een maatschappelijk betrokken organisatie en je komt in een innovatieve omgeving terecht.

Bekijk alle opdrachten

Een greep uit onze opdrachtgevers

roebi.jpeg

Interesse of vragen? Roebi staat voor je klaar!

Bel of mail Roebi met al jouw vragen.