Neem contact op met Roebi

roebi.jpeg

Roebi de Boer

Senior Recruitment Consultant
Bel Roebi: +31(0)638328967
Stuur Roebi een e-mail
Contact opnemen

Samen succesvol

Wij bouwen aan een langdurige en eerlijke relatie met de Interim Professional. Wij streven naar een samenwerking met een ambassadeursregeling om vaker samen te werken en om van elkaar voordeel te behalen. Door elkaars netwerken te verbinden, creëren wij voor Peoples Republic en de Interim Professional een ideale situatie. Tevens verzorgen wij kennissessies en leuke activiteiten om met een grote glimlach met elkaar verbonden te zijn.

Opdrachten

Skilled ServiceDesk Medewerker

Opdracht

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Skilled Servicedesk Medewerker. Het betreft een moderne organisatie dat over een enthousiast en gedreven team beschikt. De werkwijze van de opdrachtgever kan beschreven worden als uniek, uitdagend en variërend. 

Data Engineer

Opdracht

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Data Engineer. De organisatie wil naar een omgeving die data gedreven is en zoeken een expert op het gebied van Business Intelligence en Data Warehousing. 

Recruitment Consultant

Opdracht
Noord-Brabant

Door de groei van de afgelopen jaren en vanwege onze ambities is Peoples Republic op zoek naar een Recruitment Consultant. Peoples Republic is sinds 2007 actief als intermediair binnen het IT-domein, onze professionals opereren op het snijvlak van Business en IT. We ontzorgen onze opdrachtgevers door het leveren van kwaliteit. Peoples Republic voorziet in alle voorkomende rollen met een sterke inhoudelijke betrokkenheid en goede kennis van de opdrachtgever. Onze kracht is het realiseren van de optimale match tussen de klantvraag en de competenties, vaardigheden & persoonlijkheid van de professional.Je komt terecht in een uitdagende, groeiende en jonge omgeving waarin je regisseur bent van je eigen ontwikkeling. Peoples Republic is een platte en collegiale organisatie waar hard gewerkt wordt en successen worden gevierd. We doen samen vaak leuke dingen, zoals 1 x per jaar naar het buitenland of bourgondische- en sportieve activiteiten rondom Breda. De organisatie bestaat uit een groep met echte teamspirit en de week sluiten we graag af met een hapje en een drankje.

Bekijk alle opdrachten

Een greep uit onze opdrachtgevers

roebi.jpeg

Interesse of vragen? Roebi staat voor je klaar!

Bel of mail Roebi met al jouw vragen.