Als ZZP-er ben je op zoek naar een uitdagend project

Voor onze klantvragen werken wij graag samen met ZZP-ers. In een persoonlijk gesprek zoomen wij in op de competenties en ambities van de professional.  Hierdoor zijn wij in staat om de juiste match te realiseren. 

Ook tijdens de opdracht houden we veelvuldig contact met elkaar. Wij bouwen aan een langdurige en eerlijke relatie met de ZZP-ers. Ons doel is uiteindelijk te komen tot een wederkerige samenwerking waarin we een ambassadeursrol naar elkaar vertegenwoordigen. Door elkaars netwerken te verbinden creëren wij voor Peoples Republic en de ZZP'ers een win-win situatie. Tevens verzorgen wij kennissessies en leuke activiteiten om met een grote glimlach met elkaar verbonden te zijn. 

Onze communicatie is open en transparant. Peoples Republic hanteert een marktconforme betalingstermijn van 30 dagen en werkt met een goedgekeurde modelovereenkomst. 

ZZP-ers over Peoples Republic

Robert Vink - Business Analist: "Peoples Republic treedt voor mij al enige tijd op als intermediair. Dat doen zij enthousiast, initiatiefrijk en zorgvuldig. Wat mij bijzonder aanspreekt in de aanpak van Peoples Republic, is de persoonlijke benadering en daarnaast de interesse waar ik als ZZP-er naar op zoek ben. Peoples Republic zorgt ervoor dat er daadwerkelijke win-win situaties ontstaan. Ik kan Peoples Republic daarom van harte aanbevelen en dat doe ik bij deze!"

Youri Lammerts van Bueren - Information Security Consultant: " Peoples Republic heeft een opdracht voor mij gerealiseerd. De Consultants hebben mij hierin op een plezierige en enthousiaste wijze benaderd en hebben mijn wensen uitstekend meegenomen in de gesprekken die zij op voorhand hadden met de opdrachtgever. Dat leidde ertoe dat de perfecte match tot stand kwam. Gedurende de periode dat ik de opdracht uitvoerde, was Peoples Republic bereikbaar voor vragen die ik had als ZZP-er en hebben zij die ook altijd snel afgewikkeld. Peoples Republic komt haar afspraken na en is een organisatie om plezierig mee samen te werken.

Vacatures & opdrachten

Hieronder vind je uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.