Neem contact op met Roebi

roebi.jpeg

Roebi de Boer

Senior Recruitment Consultant
Bel Roebi: +31(0)638328967
Stuur Roebi een e-mail
Contact opnemen

Samen succesvol

Wij bouwen aan een langdurige en eerlijke relatie met de Interim Professional. Wij streven naar een samenwerking met een ambassadeursregeling om vaker samen te werken en om van elkaar voordeel te behalen. Door elkaars netwerken te verbinden, creëren wij voor Peoples Republic en de Interim Professional een ideale situatie. Tevens verzorgen wij kennissessies en leuke activiteiten om met een grote glimlach met elkaar verbonden te zijn.

Opdrachten

System Engineer

Opdracht

Voor onze eindklant het Curio College, waar wij middels een gewonnen aanbesteding Single Supplier zijn, zijn wij op zoek naar 2 Senior System Engineers. Het Curio College is een onderwijsinstelling gevestigd in Etten-Leur. De organisatie biet een breed scala aan onderwijsprogramma's variërend van MBO tot volwasseneneducatie en bedrijfstrainingen. De organisatie is bezig met het opzetten van een nieuw beheer team. Het team komt te bestaan uit 2 System Engineers, 2 Technisch Applicatiebeheerders en 2 Support Medewerkers.

Senior Relatiemanager/Strategisch Adviseur

Opdracht

Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Strategisch Adviseur. Je bent beschikbaar om een stakeholderanalyse vorm te geven, op te volgen en de verbinding intern en extern vorm te geven. De dienstverlening van de organisatie is gericht op digitaal gemak en snelheid.  

Projectmanager Cybersecurity

Opdracht

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Projectmanager Cybersecurity. Het betreft een moderne organisatie die actief is binnen het onderwijs. De organisatie werkt met multidisciplinaire teams en kan worden beschreven als zeer dynamisch. 

Bekijk alle opdrachten

Een greep uit onze opdrachtgevers

roebi.jpeg

Interesse of vragen? Roebi staat voor je klaar!

Bel of mail Roebi met al jouw vragen.