Ik zoek een interessant project of een uitdagende job!

Peoples Republic is voortdurend op zoek naar kandidaten voor vacatures en projecten. We zijn tenslotte verbinders tussen de vraag van onze opdrachtgevers en jou.

We hebben mogelijkheden voor ZZP-ers, voor kandidaten die een nieuwe vaste baan zoeken of professionals die het leuk vinden om onze collega te worden en gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. De opdrachtgevers waar Peoples Republic mee samenwerkt zijn actief in alle voorkomende branches.

 

Way of working

Peoples Republic krijgt dagelijks aanvragen binnen waarbij wij direct aan de slag gaan om de 100% match te maken. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact dat wij hebben met zowel de kandidaat als opdrachtgever. Wij nodigen je daarom eerst uit voor een kennismaking voordat je voorgesteld zal worden aan de opdrachtgever.

Op de website vind je een actueel overzicht van de openstaande opdrachten en vacatures, hier kan je direct reageren. Wanneer de gewenste rol er niet bij staat ontvangen wij toch graag jouw gegevens met een CV. Na het ontvangen van je inschrijving nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn ook te volgen op LinkedIn, Facebook en Instragram. Hier houden we je op de hoogte van actuele opdrachten, vacatures en nieuwtjes.

Vacatures en opdrachten

Hieronder vind je uitdagende en inspirerende vacatures en opdrachten.