Meer weten? Praat eens met Mike

mike

Mike Stevens

Senior Recruitment Consultant
Bel Mike: +31(0)615358310
Stuur Mike een e-mail
Contact opnemen

Way of working

Peoples Republic krijgt dagelijks aanvragen binnen waarbij wij direct aan de slag gaan om de 100% match te maken. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact met zowel de kandidaat als opdrachtgever. Wij nodigen je daarom eerst uit voor een kennismaking voordat je voorgesteld zal worden aan de opdrachtgever.

Hieronder vind je een actueel overzicht van de openstaande opdrachten en vacatures en kun je direct je interesse aangeven. Wanneer de gewenste rol niet in de lijst staat, ontvangen wij toch graag jouw gegevens. Je kunt je CV uploaden via de rode button 'Match mijn CV' rechtsbovenin. Wij nemen dan contact met je op om kennis te maken en andere mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn ook te volgen op LinkedIn en Instragram. Hier houden we je op de hoogte van actuele opdrachten, vacatures en nieuwtjes.

Vacatures en opdrachten

Projectmanager ERP

Opdracht

Voor onze eindklant in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager ERP. Wij werken al ruim vijf jaar nauw samen met de opdrachtgever; voor deze aanvraag zijn wij Preferred Supplier.

KAM-coördinator

Vacature
Limburg

Voor een van onze opdrachtgevers in Noord-Brabant zijn wij opzoek naar een KAM-coördinator. Onze opdrachtgever is een sterke speler in de wereld van slimme en duurzame infrastructuren. Waarom het een interessant bedrijf is? De organisatie is een moderne en flexibele onderneming die altijd bezig is zichzelf te verbeteren. Ook zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie door haar grote successen. Het bedrijf opereert in de Benelux en Duitsland en ervaart een enorme groei in de vraag naar haar producten en diensten. De organisatie is opzoek naar een KAM-coördinator voor haar locaties in Noord-Brabant. 

Coördinator Functioneel Beheer

Opdracht

De gemeente en in het bijzonder het team ICT zijn volop in ontwikkeling. Als gemeente willen we op de hoogte zijn van wat er in de stad speelt en in verbinding staan met onze inwoners en ondernemers. Dit betekent dat we goed in de gaten houden hoe het met onze inwoners, ondernemers én collega's gaat. Het team ICT, dat bestaat uit 40 medewerkers, zorgt ervoor dat systemen en applicaties optimaal functioneren zodat onze collega's zich volledig kunnen inzetten. Door de groei van de stad en de organisatie breidt ook het team ICT zich uit. Daarom zijn we van plan om met kennisgebieden te gaan werken.

Bekijk alle vacatures
mike

Interesse of vragen? Mike staat voor je klaar!

Bel of mail Mike met al jouw vragen.