Samen succesvol zijn, dat motiveert ons.

Met een Nokia en laptop begonnen, inmiddels een bedrijf met 100 professionals. Hoe zijn we zo ver gekomen?

De kracht van Peoples Republic

Peoples Republic bemiddelt IT'ers die het verschil maken tussen winnen en verliezen. Onze professionals opereren op het snijvlak van business en IT. Ze verstaan hun vak én begrijpen de branche waarin ze werken. 

De combinatie van een persoonlijke benadering, kwaliteitsgerichte werkwijze en het streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers en onze professionals, is de basis van Peoples Republic.

Wat ons het meest motiveert, is samen succesvol zijn met een grote glimlach!

Onze expertises

Detachering

Peoples Republic heeft professionals in dienst die wij graag inzetten bij onze opdrachtgevers.

Werving & Selectie

Direct een professional in dienst of op zoek naar een vaste functie?

Contractmanagement

Voor zowel organisaties als ZZP-ers kunnen wij het gehele contractmanagement uit handen nemen.

Bemiddeling ZZP

Op zoek naar specifieke competenties voor je organisatie of op zoek naar een uitdagend project?

Vooruitstrevend en onderscheidend

Met een Nokia en laptop begonnen, zijn we nu een bedrijf met meer dan 100 professionals. We danken natuurlijk al onze prachtige opdrachtgevers, professionals en partners die dit mogelijk maken!

Meer ambitieus dan ever staan er een aantal mooie topics op de agenda. Deze gaan we invullen met partners en professionals die we de afgelopen 11 jaar hebben leren kennen. Zo gaan we op zoek naar innovaties die onze samenwerking verbeteren en ondersteunen. Innovaties op het gebied van video (interview, presentatie en CV), blockchain & WoW-matching zijn in volle gang. 

Daarnaast zijn we bezig met het uitbreiden en specialiseren van onze business lines. Nu doen we Detachering, Interim bemiddeling, Deta-vast, Werving & Selectie en Contractmanagement vanuit 1 delivery organisatie. We zullen dit gaan differentiëren en uitbreiden. Dit om onze opdrachtgevers blijvend kwalitatief te bedienen en te verrassen.


Carrièremogelijkheden via Peoples Republic

Wij komen graag in contact met IT professionals. Ben jij op zoek naar een vaste baan of een inspirerende opdracht? Neem contact met ons op.