michael
tommy
img 4165[1]
iris
claire
sander

De kracht van Peoples Republic

Peoples Republic bemiddelt IT'ers die het verschil maken tussen winnen en verliezen. Onze professionals opereren op het snijvlak van business en IT. Ze verstaan hun vak én begrijpen de branche waarin ze werken. De combinatie van persoonlijke benadering, kwaliteitsgerichte werkwijze en het streven naar langdurige relaties met opdrachtgevers en onze professionals, is de basis van Peoples Republic.

Wat ons het meest motiveert, is samen succesvol zijn met een grote glimlach!

Bekijk ons team!
Video afspelen

Vooruitstrevend en onderscheidend

Met een Nokia en laptop begonnen, zijn we nu een bedrijf met meer dan 200 professionals. We danken natuurlijk al onze prachtige opdrachtgevers, professionals en partners die dit mogelijk maken!

Meer ambitieus dan ever staan er een aantal mooie topics op de agenda. Deze gaan we invullen met partners en professionals die we de afgelopen 15 jaar hebben leren kennen. Zo gaan we op zoek naar innovaties die onze samenwerking verbeteren en ondersteunen. Innovaties op het gebied van video (interview, presentatie en CV), blockchain & WoW-matching zijn in volle gang.

009 werkwijze

De juiste mensen aan elkaar verbinden

Wij werven IT professionals voor onze opdrachtgevers en partners. Telkens weer is dat een intens proces. We leggen onze ziel en zaligheid in elke aanvraag, in elk gesprek. Dat is de enige manier om vol overtuiging de beste kandidaat te kunnen aanbieden.

michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.