Ik zoek een professional!

Ben je op zoek naar gekwalificeerde IT professionals? Tijdelijk of vast in dienst? Programmamanager, CIO of Helpdeskmedewerker? Een project- of een beheerrol?

De klantvraag staat centraal in ons werk. Daar doen we het voor. Bij voorkeur maken we een afspraak om dit te bespreken en om het juiste accent te leggen. Ook bespreken we het gewenste proces en de condities.

Ons recruitmentproces

We beschikken over zeer veel (online) middelen om kandidaten te kunnen vinden. Wij letten naast de technische competenties die nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van een rol of project ook op de verschillende sociale en communicatieve vaardigheden van een kandidaat. Voor een succesvolle uitvoering van de opdracht moet een kandidaat in de bedrijfscultuur en het team van de opdrachtgever passen. Middels (video)interviews met kandidaten alsmede het opvragen van referenties wordt een beeld verkregen of een geselecteerde kandidaat past in de klantvraag. We spreken de kandidaat te allen tijde persoonlijk.

Gedurende het recruitmentproces houden we contact met onze opdrachtgever over de voortgang. Wij kiezen voor staffing mét de opdrachtgever in plaats van voor de opdrachtgever. We maken een afspraak voor de geselecteerde kandidaten om te komen kennismaken. Onze standaard werkwijze is dat wij het eerste gesprek mee gaan. Het is een goed moment om de organisatie beter te leren kennen, ons recruitmentproces te finetunen en om vervolgafspraken te maken. Na de keuze voor de kandidaat hebben we professioneel contractmanagement in geval van interim of detachering. Bij werving en selectie maken we heldere afspraken over de condities.

Natuurlijk stopt het hier niet. We houden contact over de tevredenheid omtrent de inzet van de professional en nemen een actieve rol in. Want we willen graag samen succesvol zijn!