We werden vanaf 09:00 u meegenomen in de unieke benadering van het golfspel. Het unieke is de parallel die getrokken kan worden naar het bedrijfsleven. Realistische doelen stellen en de realisatie hiervan, zijn dagelijkse vraagstukken in de zakenwereld maar ook op de golfbaan.

Tijdens deze dag is voor ons het golfspel begrijpelijk en logisch gemaakt. Uiteraard hebben wij nog erg veel te leren, maar de basis is gelegd.
De dag werd afgesloten door een borrel met sushi met ons team. We hadden natuurlijk iets te vieren… Alle collega’s hebben nu hun GVB.

Wij geloven erin dat bewegen zorgt voor frisse inspiratie en creativiteit. Zo wandelen we al vaak als we zaken willen bespreken. Vanaf vandaag is golfen nu ook een optie. Golfen is wandelen, maar dan met een doel. Zo zeggen sommige mensen dat golf de hole-in-one tegen stress is.

Voordelen van golf:

  • Golf helpt je bloeddruk reguleren
  • Golf is goed voor lichaamsbeweging en flexibiliteit
  • Golf verbetert de concentratie en hersengezondheid
  • Golf is goed voor vitamine D (sporten in de buitenlucht)
  • Golf heeft een lage kans op blessures
  • Golf helpt om beter te slapen

Los van alle gezondheidsvoordelen is golf ook gewoon een hele leuke activiteit. Het helpt om het hoofd op te ruimen en achter de laptop vandaan te komen.

Nu we allemaal ons GVB hebben lijkt het ons een mooi moment om met onze opdrachtgevers, ambassadeurs en kandidaten in deze bijzondere tijden toch samen te kunnen zijn met een grote glimlach.

michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.