IT interim bemiddeling

Met IT interim bemiddeling van Peoples Republic wordt het zoeken naar de juiste IT-professionals volledig uit handen genomen. We begrijpen dat in deze snel veranderende wereld je op zoek bent naar professionals met de beste kennis in huis. Tijdens ons wervingsproces zijn wij zeer attent op zowel technische vaardigheden als de persoonlijke en sociale vaardigheden.

Jouw behoefte in kaart

Het vinden van de juiste interim professional is maatwerk. Dus is het onze taak om de behoeften van de organisatie in kaart te brengen om de geschikte kandidaat te werven. We gaan samen inventariseren welke professional het beste bij het probleem past. Of het nu een capaciteitsprobleem of kennisprobleem is, wij lossen het op. Denk eveneens aan IT interim bemiddeling bij piekmomenten en afwezigheid, op deze momenten kunnen we snel inspringen.

Vacatures & Opdrachten

Werving en selectie

Wanneer er een afwezigheid of piekmoment voorkomt is het van belang dat de positie snel wordt opgevuld. Maar het is eveneens van belang dat de juiste kandidaat aan het werk gaat. Deze kwaliteit waarborgen wij door elke kandidaat uit te nodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we niet alleen naar de verbale communicatie maar ook naar de non-verbale communicatie. Non-verbale communicatie is een rijke informatiebron om tot de juiste keuze te komen.

  • Focus op de klant
  • Goed begeleid traject
  • Kritische houding
  • Veelzijdig aanbod

Op zoek naar de juiste professional?

Wij beschikken over dé online middelen om voor elk project of tijdelijke rol de geschikte kandidaat te vinden. Daarnaast werken wij met een ruim netwerk aan IT professionals. Zo is er voor elke situatie een perfecte kandidaat. We blijven met al onze professionals in contact zodat we precies weten wat er speelt.