Interim Test Manager

Zou jij graag projecten coördineren waarin nieuwe ICT systemen getest worden? Dat kan als Interim test manager bij Peoples republic! Met ons uitgebreide netwerk is er altijd wel een partij waar jouw kwaliteiten van pas komen. Wij brengen je in contact met de opdrachtgevers en begeleiden je in het proces. 

De functie van een interim test manager

Als interim testmanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de testafdeling en de middelen die ingezet worden in het testproces. Dit testproces voor ICT systemen verloopt in verschillende fases. Samen met een projectmanager worden deze fases in de gaten gehouden aan de hand van een strategie of plan wat van te voren is opgesteld. De kerntaken van een interim test manager zijn daarom het opstellen van een plan, leiding geven, evalueren en het rapporteren van resultaten. 

 

Echter kan de functie ook per opdrachtgever verschillen. Met behulp van goede begeleiding zorgen wij er voor dat jij je al snel op je plek voelt bij je nieuwe werkgever. Als interim heb je het voordeel dat je niet vast zit aan een werkgever. Je blijft je zelf continu opnieuw uitdagen waardoor je jezelf blijft door ontwikkelen. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om je eigen netwerk uit te breiden. 

 

Vacatures & Opdrachten

De voordelen van de Interim Test Manager functie via Peoples Republic

Als testmanager ben je verantwoordelijk voor de testers op de afdeling. Jij beslist welke testers op welke projecten ingezet worden. Je coördineert de werkzaamheden, de deadlines en het mogelijk ook het budget van de projecten. Echter sta je er bij Peoples Republic nooit alleen voor! Wij bieden de opdrachtgever de ideale kandidaat en begeleiden deze ook om dit waar te kunnen maken. Daarom bekijken we samen nauwkeurig de werkzaamheden en kun je met vragen altijd bij ons terecht. Zo verloopt niet alleen het testproces van jouw projecten in goede banen, maar ook jouw inzet als interim manager! 

 

  • Wij begeleiden je persoonlijk in jouw werkzaamheden als testmanager
  • Wij beschikken over vacatures binnen alle branches waardoor jij veel nieuwe ervaringen op zult doen.
  • Wij hebben contact met veel middelgrote tot grote opdrachtgevers door heel Nederland, zo zit er altijd wel een opdracht tussen die bij jou past.
  • Onze vacatures zijn gericht op alle rollen binnen het IT domein.

Interesse in een rol als Interim Test Manager?

Wij hebben veel ervaring in het bemiddelen van IT professionals. Met behulp van onze partners hebben wij altijd een ruim aanbod aan vacatures binnen de IT beschikbaar. Staat de vacature die jij zoekt er niet bij? Dan komen wij graag met jou in contact om te kijken welke andere mogelijkheden interessant zouden kunnen zijn. In een persoonlijk gesprek komen wij erachter wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw persoonlijke ambities liggen. We vergelijken dit met het huidige aanbod en jij wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer er zich een nieuwe mogelijkheid voordoet.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze of de functie van IT Test Manager? Kom dan in contact met onze professionals. Zo zorgen wij er voor dat jij te allen tijde weet wat je te wachten staat en kun je goed voorbereid van start.