Applicatiebeheerder

Vacature details

Categorie Vacature
Vakgebied Applicatiebeheer
Provincie Noord-Holland
Direct solliciteren
 • 37,5 uut per week
 • Advocatenkantoor met veel kansen
 • 13e maand 
 • Deta-vast constructie waarbij je na 1 jaar in dienst kan treden bij de opdrachtgever

Over de opdrachtgever

Met meer dan 650 toegewijde professionals, waarvan 300 gespecialiseerd zijn in advocatuur, notariaat en belastingadvies, is onze opdrachtgever een vooraanstaand advocatenkantoor in Nederland. Als onafhankelijke entiteit leggen zij een sterke nadruk op internationale dienstverlening, met kantoren in Brussel, Londen en New York, en vertegenwoordiging in Houston, Singapore en Tokio. 

Binnen de organisatie omvat het IT-team een diverse groep van ongeveer 26 professionals, die verschillende expertises vertegenwoordigen, zoals Servicedesk, Applicatiebeheer en Systeembeheer. Het Applicatiebeheerteam bestaat uit 6 competente medewerkers, waaronder zowel functionele als technische applicatiebeheerders, met een toegewijde teamleider die de operationele leiding heeft.

Wat ga je doen?

Als Applicatiebeheerder ben jij de go-to persoon voor het oplossen van complexe problemen met de applicaties. Je gaat niet alleen tweedelijns ondersteuning bieden, maar ook proactief de wensen en behoeften van gebruikers identificeren en deze vertalen naar innovatieve oplossingen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Actief signaleren van gebruikersbehoeften en deze omzetten in effectieve oplossingen;
 • Ontwerpen en implementeren van wijzigingen in bestaande en nieuwe applicaties om de functionaliteit te verbeteren;
 • Uitvoeren van onderhoud, controles en implementatie van nieuwe releases om ervoor te zorgen dat onze systemen soepel blijven draaien;
 • Opstellen van duidelijke gebruikershandleidingen om onze gebruikers te ondersteunen bij het optimaal benutten van onze applicaties.

Wat heb je nodig?

 • 2-4 jaar bewezen ervaring: Je hebt minimaal 2-4 jaar succesvol gewerkt in een vergelijkbare rol, waarbij je je vaardigheden hebt ontwikkeld en bewezen.

 • Analytisch en oplossingsgericht: Je bent in staat om complexe problemen te analyseren en effectieve oplossingen te bedenken die de organisatie vooruit helpen.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden: Je kunt gemakkelijk schakelen met verschillende niveaus binnen de organisatie en bent in staat om samen te werken met gebruikers en collega's om hun behoeften te begrijpen en te ondersteunen.

 • Ervaring met financiële applicaties: Je hebt hands-on ervaring met het beheer van financiële applicaties en begrijpt de specifieke uitdagingen en vereisten binnen dit domein.

 • Kennis van financiële processen: Je hebt een goed begrip van algemene financiële en/of accounting processen, wat je helpt om effectief te kunnen werken binnen financiële systemen.

 • SQL-vaardigheden: Je kunt queries schrijven in Microsoft SQL om gegevens te extraheren en te analyseren, waardoor je in staat bent om waardevolle inzichten te genereren uit de data.

 • Ervaring met Office365: Je hebt kennis van- en ervaring met het werken in Office365, waardoor je efficiënt kunt communiceren en samenwerken binnen de organisatie.

 • Kennis van rapportagetools: Ervaring met rapportagetools zoals Microsoft Power BI en/of Tableau is een pré, waardoor je in staat bent om data te visualiseren en te presenteren op een effectieve manier.

 • Kennis van ITIL en BiSL: Kennis van ITIL (IT Infrastructure Library) en BiSL (Business Information Services Library) is een pré, omdat dit je helpt om IT-services te optimaliseren en af te stemmen op de behoeften van de organisatie.

 • Kennis van securityniveaus binnen applicaties: Je hebt begrip van de verschillende securityniveaus binnen applicaties en kunt maatregelen implementeren om de veiligheid van systemen te waarborgen.

Voordelen van solliciteren via Peoples Republic

Alle rollen binnen het IT domein en op het snijvlak van business en IT

Toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland

Innovatieve IT oplossingen voor onze search

Alle professionals spreken wij persoonlijk

Klantgerichte aanpak

Actief in alle branches

Reageer of solliciteer gemakkelijk op deze functie

Met jouw CV Met jouw gegevens Via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

roebi

Roebi de Boer

Lead Recruitment
Bel Roebi: +31(0)638328967
Stuur Roebi een e-mail
michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.