ICT werving en selectie

Het ICT werving en selectie proces betreft een ietwat langer traject dan bijvoorbeeld bij een tijdelijke ICT interim oplossing of detachering. We spreken hier namelijk van een permanente uitbreiding voor de lange termijn. Samen met de opdrachtgever bespreken we uitvoerig zaken zoals het functieprofiel, functie-eisen, cultuur & organisatie worden in een kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen wij een juiste match waarborgen.

ICT werving en selectie door Peoples Republic

Wanneer er behoefte is aan permanente uitbreiding of invulling van een vrijgekomen positie biedt Peoples Republic toegang tot een kwalitatief hoogwaardig netwerk van IT professionals. Echter, zal er om tot de juiste kandidaat te komen eerst wat stappen gezet moeten worden. Allereerst zullen we ons samen bekommeren om de vacaturetekst. Deze is essentieel als het gaat om het juiste talent aan te trekken. Waarna we met onze zoektocht gaan beginnen met het werven van kandidaten. De kandidaten worden verzameld op een zogenaamde longlist, waarna de lijst teruggebracht wordt naar een shortlist. De professionals op de shortlist presenteren we aan de opdrachtgever en dit houdt automatisch in dat wij deze professionals persoonlijk gesproken hebben. Daarna is het aan de opdrachtgever welke stappen er gezet moeten worden. Wordt het een gespreksronde of wellicht drie rondes. Om extra zekerheid te bieden kan er tevens gekozen worden om een assessment af te nemen.

Vacatures en opdrachten van opdrachtgevers die je al voor gingen

Wat zijn de voordelen om ICT krachten via Peoples Republic te werven en selecteren?

Door ons specialistisch inzicht en persoonlijke werkwijze, streven wij naar een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. De opdrachtgever wordt volledige ontzorgd als het gaat om werving en selectie.

  • Langetermijnvisie en samenwerking
  • Efficiënt selectieproces
  • Actief in rollen in business en ICT
  • Wordt volledig ontzorgt

Wil je aanvullende informatie over de werving en selectie van ICT personeel?

We voorzien je graag in aanvullende informatie over de werving en selectie van ICT personeel via Peoples Republic. We zoeken in samenwerking met jouw bedrijf naar de beste kandidaten voor de in te vullen positie!