ZZP ICT vacature

Ben jij een zzp'er op het gebied van ICT? Dan kunnen wij jou helpen door je te verbinden met verschillende opdrachtgevers. Samen realiseren we een win-win situatie en daarmee ook een langdurige en prettige relatie.

Op zoek naar een zzp ICT vacature?

Met ons ruime netwerk hebben we altijd veel partners die op zoek zijn naar ondersteuning binnen verschillende vakgebieden van het IT domein. Tijdens de zoektocht wordt er te allen tijde rekening gehouden met jouw wensen. Dit stelt ons in staat om altijd de perfecte match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever. Door onze focus op persoonlijk contact met zowel de opdrachtgever als met jou, de kandidaat, zijn alle wensen bespreekbaar.

Vacatures & Opdrachten

ZZP ICT vacature via Peoples Republic

Met ons ruime aanbod aan vacatures zit er meestal wel een zzp ICT vacature tussen die bij jou past. Staat jouw gewenste rol er toch niet tussen? Dan kun je altijd kiezen voor een open sollicitatie. Je verstuurt in dit geval je gegevens en je cv op, waarna wij de mogelijkheden voor je gaan doornemen. Onze aanpak brengt veel voordelen met zich mee waar jij als zzp'er van kunt profiteren.

  • We hebben vacatures voor alle rollen binnen het IT domein en gerelateerd aan business en IT
  • Wij kunnen je in contact brengen met verschillende (middel)grote opdrachtgevers door heel Nederland
  • Onze partners zijn actief in alle branches
  • Je wordt altijd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om samen een geschikte opdrachtgever te kiezen

Meer informatie over de zzp ICT vacatures

Wil je meer weten over de beschikbare de zzp ICT vacatures of onze werkwijze? Onze collega’s vertellen je er graag meer over, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar +31(0) 76 737 00 73 of meld je direct aan door je cv en je gegevens naar info@peoplesrepublic.nl te mailen.