Senior Netwerkbeheerder

Vacature details

Categorie Opdracht
Vakgebied Netwerk- & Systeembeheer
Provincie Noord-Brabant
Direct reageren
  • Cisco
  • Palo Alto
  • 32 - 36 uur

Over de opdrachtgever

Voor onze eindklant in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een Senior Netwerkbeheerder. Wij werken al sinds 2018 nauw samen met de opdrachtgever en Peoples Republic is voor deze aanvraag preferred supplier. De opdrachtgever is een organisatie met inspirerende omgeving waar je bijdraagt aan de toekomst van jongeren.

Als Netwerkbeheerder maak je deel uit van het Infrastructuur & Servicedesk team binnen de afdeling Informatievoorziening. Het team bestaat uit ruim 60 professionals die bijdragen aan grote migratieprogramma's en het waarborgen van IT-voorzieningen.

Wat ga je doen?

Als Netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en functioneren van onze ICT-infrastructuur. Je voert zelfstandig projecten uit, waarborgt de continuïteit en security van de omgeving en applicaties, en onderhoudt nauw contact met leveranciers. Actieve betrokkenheid bij het denken over gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van systemen is van groot belang.

Wat heb je nodig?

Wij zoeken een zelfstandige Netwerkbeheerder met hbo werk- en denkniveau, meerdere jaren relevante werkervaring en uitgebreide kennis van routing, switching, firewalling en security. CCNA en/of CCNP certificeringen zijn een plus, evenals ervaring met Cisco, Palo Alto, Clearpass, Fortinet, F5, of vergelijkbaar. Kennis over ITIL Foundation V4 en ervaring met Software Defined oplossingen zijn pre's.

Voordelen van solliciteren via Peoples Republic

Alle rollen binnen het IT domein en op het snijvlak van business en IT

Toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland

Innovatieve IT oplossingen voor onze search

Alle professionals spreken wij persoonlijk

Klantgerichte aanpak

Actief in alle branches

Reageer op deze functie

Reageren met CV Reageren zonder CV Reageren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.