Sector Inrichter

Vacature details

Categorie Vacature
Vakgebied Overig
Provincie Noord-Brabant
Direct solliciteren
 • Na 1 jaar vast in dienstverband bij de opdrachtgever
 • 40 uur per week
 • Dynamische functie met veel uitdaging

Over de opdrachtgever

Voor het Curio waar wij Single Supplier zijn, zijn wij op zoek naar een Sector Inrichter! Curio, voorheen ROC West-Brabant, is een regionaal opleidingencentrum en aanbieder van middelbaar beroepsonderwijs en AOC-opleidingen. De organisatie bestaat uit eenheden die op 55 verschillende locaties in West-Brabant vmbo-, mbo- en vo-onderwijs verzorgen.

Wat ga je doen?

Ben jij een communicatief sterke en oplossingsgerichte professional met een passie voor IT en onderwijs? Heb je ervaring met systeeminrichting en functioneel beheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Sector Inrichter ben jij de onmisbare schakel tussen de gebruikers van Osiris binnen verschillende sectoren en het functioneel beheer. Je wordt gekoppeld aan een of meerdere sectoren en fungeert als het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen met betrekking tot het gebruik van Osiris.

Jouw taken omvatten:

 • Eerste aanspreekpunt: Beantwoorden van vragen en oplossen van problemen die gebruikers binnen de sectoren ervaren met Osiris.
 • Systeeminrichting: Verantwoordelijk voor een deel van de inrichting en configuratie van Osiris binnen de toegewezen sectoren.
 • Communicatie: Informeren van gebruikers over nieuwe ontwikkelingen en updates binnen Osiris en deze terugkoppelen naar de sectoren.
 • Testen: Helpen bij het testen van systeemwijzigingen en updates om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
 • Verbeteringen: Voorstellen van verbeteringen aan het functioneel beheer op basis van geconstateerde problemen en gebruikersfeedback binnen de sectoren.

Wat heb je nodig?

 • HBO werk- en denkniveau: Je beschikt over een diploma op HBO-niveau of hebt aantoonbaar werk- en denkniveau op dit niveau.
 • Affiniteit met informatiesystemen: Je hebt een sterke interesse en affiniteit met het gebruik van informatiesystemen en applicaties.
 • Ervaring met testen: Je hebt ervaring met het testen van systemen en applicaties om problemen te identificeren en op te lossen.
 • Analytisch en initiatiefrijk: Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, bent proactief en resultaatgericht, en komt zelf met voorstellen voor verbetering.
 • Weerstand hanteren: Je kunt goed omgaan met weerstand en weet hoe je effectief kunt communiceren en samenwerken met verschillende belanghebbenden.

Voordelen van solliciteren via Peoples Republic

Alle rollen binnen het IT domein en op het snijvlak van business en IT

Toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland

Innovatieve IT oplossingen voor onze search

Alle professionals spreken wij persoonlijk

Klantgerichte aanpak

Actief in alle branches

Reageer of solliciteer gemakkelijk op deze functie

Met jouw CV Met jouw gegevens Via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

roebi

Roebi de Boer

Lead Recruitment
Bel Roebi: +31(0)638328967
Stuur Roebi een e-mail
michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.