Recruitment Consultant

Vacature details

Categorie Opdracht
Vakgebied Overig
Provincie Noord-Brabant
Direct reageren
  • Begeleiden van het gehele proces van A tot Z
  • Relatiemanagement
  • Ondernemend 
  • Veel verantwoordelijkheid 

Over de opdrachtgever

Door de groei van de afgelopen jaren en vanwege onze ambities is Peoples Republic op zoek naar een Recruitment Consultant. Peoples Republic is sinds 2007 actief als intermediair binnen het IT-domein, onze professionals opereren op het snijvlak van Business en IT. We ontzorgen onze opdrachtgevers door het leveren van kwaliteit. Peoples Republic voorziet in alle voorkomende rollen met een sterke inhoudelijke betrokkenheid en goede kennis van de opdrachtgever. Onze kracht is het realiseren van de optimale match tussen de klantvraag en de competenties, vaardigheden & persoonlijkheid van de professional.

Je komt terecht in een uitdagende, groeiende en jonge omgeving waarin je regisseur bent van je eigen ontwikkeling. Peoples Republic is een platte en collegiale organisatie waar hard gewerkt wordt en successen worden gevierd. We doen samen vaak leuke dingen, zoals 1 x per jaar naar het buitenland of bourgondische- en sportieve activiteiten rondom Breda. De organisatie bestaat uit een groep met echte teamspirit en de week sluiten we graag af met een hapje en een drankje.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces van zowel freelance professionals als professionals die in dienst komen bij Peoples Republic. Je verzorgt het relatiemanagement en het operationele contact met opdrachtgevers. Daarnaast maak je contact met potentiële nieuwe opdrachtgevers om onze dienstverlening aan te bieden. Je realiseert de perfecte match en je maakt creatief gebruik van alle beschikbare bronnen.

Zelf ben je resultaatverantwoordelijk voor IT recruitment (KPI inrichting) en is het je doel om, met je collega’s, de meest uitdagende opdrachten & vacatures op het gebied van IT in te vullen. Een domein dat zich rap ontwikkelt en uitbreid met allerhande innovaties.

Wat heb je nodig?

De perfecte kandidaat:

  • Is initiatiefrijk, ondernemend, proactief, energiek, heeft lef, kan zelfstandig werken en heeft een "can do” mentaliteit.
  • Is resultaatgericht.
  • Heeft een uitstekende schriftelijk en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
  • Heeft een afgeronde mbo4-, hbo- of wo-opleiding.

Voordelen van solliciteren via Peoples Republic

Alle rollen binnen het IT domein en op het snijvlak van business en IT

Toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland

Innovatieve IT oplossingen voor onze search

Alle professionals spreken wij persoonlijk

Klantgerichte aanpak

Actief in alle branches

Reageer op deze functie

Reageren met CV Reageren zonder CV Reageren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

michael

Michael van der Heijden

Commercieel Manager
Bel Michael : +31(0)681817612
Stuur Michael een e-mail
michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.