Recruitment Consultant

Door de groei van de afgelopen jaren en vanwege onze ambities is Peoples Republic op zoek naar een Recruitment Consultant. Peoples Republic is een intermediair binnen het IT-domein, onze professionals opereren op het snijvlak van Business en IT. We ontzorgen onze opdrachtgevers door het leveren van kwaliteit. 

Je komt terecht in een uitdagende, groeiende en jonge omgeving waarin je regisseur bent van je eigen ontwikkeling. Peoples Republic is een platte en collegiale organisatie waar hard gewerkt wordt en successen worden gevierd. We doen samen vaak leuke dingen, zoals 1 x per jaar naar het buitenland of bourgondische- en sportieve activiteiten rondom Breda. De organisatie bestaat uit een groep met echte teamspirit en de week sluiten we graag af met een hapje en een drankje.


Je wordt verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces van zowel freelance professionals als professionals die in dienst komen bij Peoples Republic. Je verzorgt het relatiemanagement en het operationele contact met opdrachtgevers. Daarnaast maak je contact met potentiële nieuwe opdrachtgevers om onze dienstverlening aan te bieden. Je realiseert de perfecte match en je maakt creatief gebruik van alle beschikbare bronnen.


Zelf ben je resultaatverantwoordelijk voor IT recruitment (KPI inrichting) en word je verantwoordelijk om met je collega’s ook de meest uitdagende opdrachten & vacatures op het gebied van IT in te vullen. Een domein dat zich rap ontwikkelt en uitbreid met allerhande innovaties.


De perfecte kandidaat:

- Is initiatiefrijk, ondernemend, proactief, energiek, heeft lef, kan zelfstandig werken en heeft een "can do” mentaliteit.
- Is resultaatgericht.
- Heeft een uitstekende schriftelijk en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
- Heeft een afgeronde mbo4-, hbo- of wo-opleiding.


Ben jij of ken jij de geschikte nieuwe collega voor Peoples Republic? Neem dan snel contact op met Claire Veugelers via 06-25139221 of claire.veugelers@peoplesrepublic.nl

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.