Recruitment Consultant

Door de groei van Peoples Republic zijn wij op korte termijn op zoek naar een Recruitment Consultant. 

Peoples Republic bemiddelt IT’ers op landelijk niveau. Je komt terecht in een uitdagende en jonge omgeving waarin je regisseur bent van je eigen ontwikkeling. Je werkgever is een platte en collegiale organisatie waar hard gewerkt wordt en successen worden gevierd. De organisatie bestaat uit een klein team van gemotiveerde werknemers waarbij echt een teamgevoel heerst.

We werken daarbij klantgericht en met de Agile Kanban methodiek. De hoeveelheid aanvragen van opdrachtgevers neemt een grote vaart. Innovatie met behulp van ICT is een belangrijk thema om processen kwalitatief te verbeteren en versnellen.

We zoeken een energieke en gedreven recruitment consultant met ondernemende kwaliteiten. Je weet wat er nodig is om succesvol te zijn en bent inspirerend en energie opwekkend naar collega’s.


Je wordt verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces van kandidaten. Je verzorgt het relatiemanagement en het operationele contact met opdrachtgevers. Daarnaast maak je contact met potentiële nieuwe opdrachtgevers om je doel te bereiken. Je realiseert de perfecte match en je maakt creatief gebruik van alle beschikbare bronnen. Daarnaast optimaliseer je de processen, zoals wij die hebben verder om ze nog beter op de werving en selectie propositie aan te sluiten. 


Zelf ben je resultaatverantwoordelijk voor IT recruitment (KPI inrichting) en word je verantwoordelijk om met je toekomstige collega’s ook de moeilijkste en leukste vacatures op het gebied van IT in te vullen.


Pre: je bent op de hoogte van innovatieve marktontwikkelingen in het recruitment domein (zoals video cv, automated interviewing, automated competence matching etc.) en denkt mee met het inpassen van deze ontwikkelingen om een unieke werving en selectie propositie te realiseren.

- Je bent initiatiefrijk, ervaren, ondernemend, proactief, energiek, hebt lef, zelfstandig en een 'can do mentaliteit'.
- Je hebt aantoonbare ervaring in de wereld van werving  & selectie.
- Je bent resultaatgericht.
- Je schriftelijk en mondelinge beheersing van het Nederlands is uitstekend.
- Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.