KAM Coördinator

Voor onze opdrachtgever uit Noord Brabant zijn wij op zoek naar een KAM Coördinator.

In deze brede rol ben je verantwoordelijk voor diverse aspecten op het gebied van kwaliteit, arbeid en milieu. Je verzorgt o.a. diverse keuringen zoals civieltechnische keuringen, kalibraties en elektrotechnische keuringen. Tevens doe je werkplekinspecties en toolboxmeetings. Je verzorgt VCA-certificeringen en bewaakt de geldigheid van de certificaten.


Het organiseren van interne audits en het zorgen voor een correct verloop van externe audits behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Naast bovenstaande werkzaamheden ben je een groot deel van de tijd met de logistieke processen. De combinatie van jouw technische en logistieke kennis maken dat jij de logistieke processen naar een hoger level kunt tillen. Jouw frisse blik op de goederenstromen zorgt voor een verdere professionalisering van de organisatie.


Voor deze functie beschik je minimaal over MBO+ werk- en denkniveau en technisch inzicht. Je hebt bij voorkeur kennis van COAX. Je hebt een aantal jaren ervaring binnen de telecom waardoor je beschikt over materiaalkennis maar ook zicht hebt de verschillende processen binnen het bedrijf. Vanwege het mobiele karakter van deze functie dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.


Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Neem dan contact op met Joerie van den Dam via joerie.dam@peoplesrepublic.nl of 06-38165811.

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.