ICT Servicedesk Medewerkers

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Noord-Brabant is Peoples Republic geselecteerd voor het samenstellen van het team voor de ICT servicedesk. Dit team gaat bestaan uit 2 senior medewerkers, 3 medior medewerkers en 2 junior medewerkers.

Peoples Republic is geselecteerd om een servicegericht en kwalitatief hoogwaardig team te selecteren voor deze landelijke marktleider in foodservice.

De ICT servicedesk is een skilled servicedesk en is onderdeel van IT Operations. Operations verzorgt de productie en toepassing van de IT-services voor de gehele organisatie. De ICT servicedesk is verantwoordelijk voor (telefonische) afhandeling van klantvragen, incidenten en overige meldingen voor IT-services. Zij staan voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

In jouw rol van ICT servicedesk medewerker registreer, analyseer en handel je (telefonisch) IT-gerelateerde vragen en storingen af van al jouw collega’s binnen de organisatie. Met jouw (technische) kennis van zaken over diensten, platformen, communicatiemiddelen, werkplektools én infrastructuur los je problemen in één keer goed en snel op. Je legt de meldingen en oplossingen zorgvuldig vast in de kennisdatabase. Ook bewaak je de afhandeltermijnen van de oplossingen conform de normen en servicelevels uit de servicecatalogus.

Jij bent klant- én oplossingsgericht. Je denkt en handelt pragmatisch en ook jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Operational excellence is waarvoor jij staat: te allen tijde vind jij de beste resultaten binnen de mogelijkheden. Doordat je goed luistert en de klantvraag deskundig analyseert, vorm je snel en zelfstandig een onafhankelijk oordeel. Verder ben je flexibel, kun je goed samenwerken én ben je integer.

Junior medewerker: verantwoordelijk voor de alledaagse werkzaamheden.
Medior medewerker: ondersteunt de junior medewerkers en zorgt dat de ingewikkelde meldingen worden opgepakt. Gaan eerst zelf op onderzoek uit voordat er hulp ingeschakeld wordt.
Senior medewerker: aanspreekpunt voor de medior medewerkers en zorgt proactief dat de kennis op de servicedesk aanwezig is en relevant blijft om de werkzaamheden uit te voeren.

Alle medewerkers geven gezamenlijk input aan het kennismanagement en dragen actief verbetervoorstellen aan.

Eisen en wensen:
- Je bent in het bezit van een afgeronde MBO/HBO gerelateerde (ICT) opleiding, (minimaal MBO-4);
- Ervaring als ICT servicedesk medewerker;
- Ervaring met Office 365, Azure AD en RDP;
- Ervaring met SAP en/of AS400 is een pré;
- Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je hebt een onderzoekende aard, een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset;
- Je bent van nature geduldig, flexibel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Je neemt verantwoordelijkheid en eigenaarschap over je werk.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij onderdeel uitmaken van dit servicegerichte team?

Neem dan contact op met Jasper Machielsen via onderstaande contactgevens:
06-41575328
jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.