HSE Manager

Vacature details

Categorie Vacature
Vakgebied Programma- & Project Management
Direct solliciteren
  • Auto van de zaak
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van 3.000 per jaar


Over de opdrachtgever

Voor een van onze opdrachtgevers in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een QHSE Manager/Coördinator. De organisatie waar wij voor op zoek zijn heeft een passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed. Je komt te werken bij een succesvol bedrijf, dat hard groeit en interessante projecten realiseert. Zijn staan bekend als een organisatie dat een goede werksfeer ambieert en collegialiteit erg belangrijk vindt. Zij willen als organisatie in topconditie blijven en zo meegaan met hun tijd. Een organisatie die mee gaat met de markt, grenzen verlegt en veerkracht ambieert is een prachtige plek om te werken. 

Wat ga je doen?

Als QHSE Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van een effectief kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieu(QHSE)-beheersysteem binnen de organisatie. Je zult fungeren als de belangrijkste schakel tussen het management en medewerkers op alle niveaus om ervoor te zorgen dat de bedrijfsactiviteiten voldoen aan wettelijke voorschriften, normen en interne beleidslijnen. Je rapporteert rechtstreeks aan het senior management.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als QHSE manager houd jij je bezig met de implementatie en ontwikkeling van het QHSE-beleid binnen de organisatie. Binnen dit beleid creëer jij doelstellingen, strategische plannen, creëer je betrokkenheid en begrip op alle niveaus.

De organisatie moet voldoen aan bepaalde wet-regelgevingen. Binnen jouw functie als QHSE manager zorg jij ervoor dat de organisatie voldoet aan relevante wettelijke voorschriften, normen en licentievereisten.

Tijdens jouw dagelijkse bezoeken aan projecten identificeer, beoordeel en beheer jij de risico’s die zich voordoen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Ook implementeer je passende maatregelen om deze risico’s te minimaliseren en incidenten te voorkomen.

Op het gebied van kwaliteitsborging leid jij initiatieven om de kwaliteit van de producten, diensten en processen te verbeteren. Jij gaat je bezig houden met het uitvoeren van audits en inspecties om de kwaliteitsnormen te waarborgen.

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer is een van de belangrijkste punten binnen deze organisatie. Jij gaat als QHSE Manager zorgen dat deze mentaliteit word gemotiveerd binnen de organisatie. Denk hierbij aan veiligheidsprogramma’s, trainingsprogramma’s en incident onderzoeken.

Daarbij is een stukje milieubeheer van groot belang. Jij coördineert milieu-inspanningen, afvalbeheer, energie-efficiëntie en milieurisicobeheer. Duurzaamheid is van groot belang voor de organisatie. Daarom is het belangrijk dat jij gaat werken aan duurzaamheid initiatieven binnen de organisatie.

Wat heb je nodig?

HBO werk- en denkniveau

MVK of HVK opleiding

Praktisch aangelegd

Empathisch vermogen

Voordelen van solliciteren via Peoples Republic

Alle rollen binnen het IT domein en op het snijvlak van business en IT

Toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland

Innovatieve IT oplossingen voor onze search

Alle professionals spreken wij persoonlijk

Klantgerichte aanpak

Actief in alle branches

Reageer of solliciteer gemakkelijk op deze functie

Met jouw CV Met jouw gegevens Via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.