Functioneel Applicatiebeheerder Topdesk/Office365

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar 2 Functioneel Applicatiebeheerders Topdesk/Office365.

Voor het versterken van het team zijn ze op zoek naar extra capaciteit. Je zal de werkzaamheden overnemen van een medewerker die voor de komende maanden fulltime in een project mee gaat draaien voor het implementeren van een nieuwe Topdesk omgeving.

Wat ga je doen:

Topdesk
De huidige on-premise Topdesk omgeving functioneel beheren. Deze omgeving wordt straks uitgefaseerd. Daarom bestaan de werkzaamheden momenteel uit gebruikersbeheer, troubleshooten van incidenten, beantwoorden van vragen en het voorbereiden en doorvoeren van nog noodzakelijke wijzingen.

Office 365
Je gaat meedraaien in het functioneel beheer van Office 365. Dit doe je samen met collega's binnen functioneel beheer. Werkzaamheden bestaan uit het troubleshooten van incidenten, beantwoorden van vragen, gebruikershandleidingen maken, instructie geven aan medewerkers. Primair is kennis van Microsoft Teams, Onedrive en Exchange nodig. Sharepoint online, Stream etc. is een pré.

Print omgeving
De organisatie werkt met een Ricoh printomgeving. Met de applicatie Equitrac / DMNX wordt inzicht verkregen in het printen en teven worden de kosten en de werking van de printers inzichtelijk gebracht. Je troubleshoot de beschikbaarheid van printers, aanmaken van printerqueue's en IP reserveringen.

Overig
Overige werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het toekennen van software, beheer van licenties en functioneel beheer van andere onderwijs applicaties. Afstemming met de ICT teams zoals o.a. werkplekbeheer, netwerkbeheer, configuratiebeheer, de helpdesk etc.

Heb jij ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder met Topdesk en Office 365?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ken of ben jij de geschikte kandidaat voor deze opdracht?
Neem dan contact op met Jasper Machielsen via 06-41575328 of via jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.