Customer Support Medewerker

Vacature details

Categorie Vacature
Vakgebied Overig
Direct solliciteren
  • Customer Support
  • 40 uur per week
  • Relatie management & Support

Over de opdrachtgever

ESET, met meer dan 30 jaar ervaring, heeft zich gevestigd als dé vooraanstaande kennispartner in de wereld van cybersecurity. Met een indrukwekkende gebruikersbasis van meer dan 100 miljoen verspreid over 180 landen, is ESET een erkende expert op dit cruciale gebied. Vanuit het kantoor in Sliedrecht werken de toegewijde cybersecurity professionals van ESET Nederland aan het ondersteunen van zowel individuele gebruikers als organisaties in hun voortdurende strijd tegen cybercriminaliteit.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties. Dit omvat het actief bouwen aan deze relaties door middel van telefonische communicatie, waarbij je bekwaam bent in het voeren van telefoongesprekken en het verzorgen van schriftelijke en/of elektronische communicatie.

Een essentieel onderdeel van je takenpakket is de nauwkeurige verwerking van opdrachten, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan Customer Service. Hierbij speel je een sleutelrol in het ondersteunen van klanten, het beantwoorden van eerstelijns vragen en het bieden van administratieve ondersteuning. Daarnaast ben je betrokken bij Customer Support, waarbij je technische ondersteuning biedt en actief bent in het oplossen van problemen (troubleshooting).

Een belangrijk aspect van deze functie omvat ook het beheren en aanvullen van kennisdocumentatie in de kennisbank. Hierbij draag je bij aan het onderhouden van een gedegen informatiebron.

Je zult eveneens betrokken zijn bij het behandelen van salesgerelateerde vragen van partners en zakelijke eindklanten. Om optimaal voorbereid te zijn op deze diverse taken, staat een trainingsperiode van enkele maanden op het programma. Gedurende deze tijd word je deskundig ingewijd door onze collega's in onze producten, diensten, klanten en processen. Dit stelt je in staat om met vertrouwen en kennis van zaken aan de slag te gaan in deze uitdagende functie.

Wat heb je nodig?

Je bent vriendelijk, geduldig en empatisch

Multitasken is second nature voor jou

Je hebt interesse in computer- en telefoonapplicaties 

Voordelen van solliciteren via Peoples Republic

Alle rollen binnen het IT domein en op het snijvlak van business en IT

Toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland

Innovatieve IT oplossingen voor onze search

Alle professionals spreken wij persoonlijk

Klantgerichte aanpak

Actief in alle branches

Reageer of solliciteer gemakkelijk op deze functie

Met jouw CV Met jouw gegevens Via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

michael

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.