Business Analist

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een Business Analist.

In deze rol houd je jezelf bezig met het analyseren en modelleren van de processen en het definiëren van de requirements binnen de organisatie. Extra capaciteit is nodig voor het uitvoeren van projecten en bij te dragen aan de professionalisering van het team en de organisatie.

Je bent in staat om kwalitatieve en kwantitatieve analyses te maken van het functioneren van de systemen en processen. Je kan tot een zekere hoogte de technische diepte in, maar belangrijker is het bij elkaar brengen van stakeholders met de juiste kennis en ervaring. Daarbij faciliteer je hen in het vinden van oplossingen op de vraagstukken door het stellen van de juiste vragen. Je bent daarnaast bekend met Europese aanbestedingen het hebt ervaring in het werken met leveranciers.

Eisen:
- Afgeronde WO- of HBO opleiding;
- Minimaal 5 jaar werkervaring;
- Ervaring binnen het onderwijs en kennis van de onderwijsprocessen;
- Kennis van en ervaring met BPM, Stories en Use Cases en functioneel ontwerpen.

Het betreft een opdracht voor 32 uur, maar (iets) minder uur is ook bespreekbaar. Daarnaast zal er de komende periode veel remote gewerkt worden.

Ben of ken jij geschikte kandidaat voor deze opdracht? Neem dan contact op met Jasper Machielsen via onderstaande contactgegevens:
06-41575328
jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.