Adviseur IAM

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een Adviseur IAM.

Functieprofiel:


Als Adviseur Identity and Accesmanagement (IAM) ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een businesscase die ervoor zorgt dat de invoering van IAM op basis van het Zero Trust principe geregeld wordt. Het doel van deze businesscase is om verschillende scenario's uitgewerkt te hebben waarmee weloverwogen een besluit kan worden genomen door het bedrijfsvoering beraad wat richting geeft aan het vervolg. In de businesscase worden aan de hand van verschillende scenario's ook een kosten -en batenanalyse gemaakt, De wijze waarop een programma opgezet moet worden (governance), de stakeholders en hun behoeften als ook de risico's van het programma als het IAM-concept. 

Als Adviseur wordt er van jou verwacht dat er een uitgewerkte (Nederlandstalige) businesscase wordt opgeleverd. Deze moet voldoen aan de omvang en gesteld scope. De businesscase is een sjabloon van de opdrachtgever en in een bewerkbaar format (Word). Er wordt verwacht dat in december 2021 de eerste versie wordt opgeleverd en gepresenteerd. In januari 2022 wordt de finale businesscase opgeleverd en gepresenteerd.


Functie eisen:

- Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur Business Proces Management;

- Ervaring met verschillende IAM trajecten (advies en implementatie);

- Ervaring met IAM trajecten bij samenwerkingsverbanden;

- Ervaring met het schrijven van businesscases.


Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze opdracht? Neem dan contact op met Daphne Jas via 06-28 78 09 44 of daphne.jas@peoplesrepublic.nl

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.