Peoples Republic versterkt RvC met Justin Goetzee

De Bredase IT-intermediair Peoples Republic heeft zijn Raad van Commissarissen versterkt met Justin Goetzee. De voormalige directeur van voetbalclub NAC Breda en wieler- en schaatsploeg Team Jumbo- Visma neemt plaats naast de zittende commissaris Frank Vogt (onder meer Staatsloterij, Wegener en Bol.com). Peoples Republic weet zich nu breed ondersteund in de ambitieuze plannen voor de komende jaren. Beide commissarissen zijn qua profiel erg complementair aan elkaar.

Goetzee heeft de positie aanvaard, omdat tijdens de gesprekken tussen de partijen naar voren is gekomen dat Goetzee een duidelijke en concrete meerwaarde kan bieden aan het bedrijf. 'Ik hoop naast mijn netwerk, ook mijn expertise op het gebied van commercie, mvo, communicatie en strategie in te kunnen zetten om hiermee als stevig klankbord te kunnen fungeren voor Sander en zijn team. Daarnaast is het voor mijn persoonlijke ontwikkeling goed om als commissaris eens aan de andere kant van de directietafel te zitten.'

In Peoples Republic herkent de ervaren sportdirecteur een bedrijf dat staat als een huis, met een gezond fundament en een fraaie groei in de laatste jaren. “Het is een team dat hard werken combineert met veel plezier. Daar houd ik van. En ik ben onder de indruk van de commerciële werkwijze en de ambitieuze toekomstplannen. Maar er is gelukkig ook nog genoeg werk aan de winkel!”

Sander Gerritsen, oprichter en algemeen directeur van Peoples Republic: “Met Justin hebben we een teamspeler van formaat binnengehaald. Daar ben ik ontzettend blij mee. We kunnen zijn kwaliteiten goed gebruiken. Wat ons het meest motiveert, is samen succesvol zijn. Daarom innoveren we onze dienstverlening voortdurend en gaan we onze business lines differentiëren.”

Goetzee treedt officieel aan op 1 maart.

Nieuws