Peoples Republic & een Raad van Commissarisen

Peoples Republic is erg trots op een nieuwe mijlpaal in zijn bestaan: We hebben Frank Vogt bereid gevonden als commissaris aan te treden. De ervaren bestuurder (onder meer Staatsloterij, SDU en Wegener) is al sinds het prille begin een vaste relatie van de Republic. Dat hij ervoor kiest ons als sparring partner te versterken, getuigt bovendien van een groot vertrouwen in onze koers.

 

Sander Gerritsen, oprichter en algemeen directeur van Peoples Republic: “Tien jaar geleden ontstond onze warme band, toen Peoples Republic de eerste IT’ers mocht werven voor de Staatsloterij. Frank was daar toen operationeel directeur. Bij de fraaie carrière die hij heeft opgebouwd, bleven wij betrokken als preferred supplier. Dat heeft niet alleen mooie opdrachten opgeleverd, maar ook een vertrouwensrelatie die mij heel dierbaar is. Het commissariaat zie ik als een kroon op dat werk.” 

 

Tegenwoordig werkt Frank Vogt als CIO COO bij Sanoma Learning. Naast die rol legt hij zich toe op commissariële activiteiten, zoals nu dus bij Peoples Republic. “Met Peoples Republic heeft Sander een onderscheidende organisatie neergezet, die kwaliteit en ondernemerschap voorop stelt. Voor een eenhoofdige directie is het een hele verantwoordelijkheid om zowel de dagelijkse operatie als de lange termijn te bedienen. Op dat laatste vlak hoop ik een strategisch klankbord te zijn, naast de formele taken als toezichthouder.”

Nieuws