De reis begon voorspoedig, we hadden ruim 2,5 uur uitgetrokken voor het reisje naar Schiphol maar het werd nog erg spannend door alle ongelukken op de weg. Alleen onze Commissaris moest een vlucht later nemen omdat zijn sleutels in een dichte Tesla lagen… hoe ist mogelijk?!.

Maar met het ontbijt waren we compleet en zijn we begonnen aan de traditionele fietstocht door Istanbul. In elke stad zijn we nog wel fietspaden tegengekomen…. maar in Istanbul … niks, nada, noppes. Het is meer een fietstocht door treinstations en over stoepen geworden. Daardoor zeker avontuurlijk en niet minder leuk. Na de fietstocht hebben we de grote bazaar bezocht … even goed handjes op de portemonneetjes houden om ‘s avonds heerlijk uit eten te zijn geweest bij Arch Bistro in Kumkapi (absolute aanrader).

De volgende dag was tot 14.00 uur een vrij programma. Er zijn bezoeken geweest aan het Topkapipaleis, Hagia Sofia, Blauwe Moskee … en nog wat must sees in Istanbul waarna wij op ons privé jacht de Bosphorus hebben verkend. Erna weer heerlijk oa vis in zout gegeten waarna de verstandigen lekker naar het hotel zijn gewandeld en het (merendeel) nog de omgeving van het Taksim plein hebben verkend.De zondag bestond uit het tellen van de koppen. En nadat we compleet waren weer terug naar Breda.

Een heerlijke aftrap richting onze doelstellingen 2020 zoals minimaal 125 FTE aan de slag, de oprichting van Peoples Republic Employment Services voor de verloning van Peoples op onze eigen payroll en de uitbouw van W&S tot een unit met 5 FTE. We are ready to be succesfull together!

michael.jpeg

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.