Vandaag is Michael van der Heijden 4 jaar in dienst! Als Senior Recruitment Consultant worden zijn opdrachtgevers compleet door hem ontzorgd. Wij genieten van zijn humor, passie en helpende hand.. Alleen over zijn muzieksmaak valt te twisten. En vandaag is ook Joerie van den Dam 3 jaar in dienst! Met zijn grote glimlach en enthousiasme voor het vak weet hij zowel de kandidaten als de opdrachtgevers te verblijden. Als collega’s kunnen wij daar ook van genieten. Met zijn kennis en kunde levert hij kwaliteit.

Als organisatie hechten wij waarde aan het team en stoppen wij veel energie in de ontwikkeling van individuele competenties. Workshops, een Agile werkmethode, kennissessies, een jaarlijkse buitenlandtrip, NAC, golf, samen eten, activiteiten en interactieve business planning … dat is waardoor en hoe we als team het verschil maken. Met een glimlach zijn wij samen voor de opdrachtgever succesvol en dat vieren wij geregeld.

Hieperdepiep voor Michael en Joerie! Ontzettend waardevol voor ons team dat graag samen aan het werk gaat, samen scoort, samen succes viert en iedere dag weer een grote glimlach heeft.

michael.jpeg

Interesse of vragen? Michael staat voor je klaar!

Bel of mail Michael met al jouw vragen.