Collega's

Heeft u als opdrachtgever ondersteuning nodig op het gebied van IT? Of ben je als professional op zoek naar een uitdagend project? Graag komen wij met jou in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Sander Gerritsen

Founder - Sales & Operations

sander.gerritsen@peoplesrepublic.nl

Na in 1995 bij Randstad te zijn begonnen heeft hij in 2000 bewust de keuze gemaakt om binnen de ICT-branche aan de slag te willen gaan. Na 7 jaar in diverse salesrollen werkzaam te zijn geweest bij Pink Elephant en haar opvolgers, heeft hij in 2007 Peoples Republic opgericht.

Daphne Jas

Managing Partner

daphne.jas@peoplesrepublic.nl

Daphne werkt sinds 2015 bij Peoples Republic. In de rol van Managing Partner / Director Operations is zij verantwoordelijk voor de delivery en sales operations van Peoples Republic, de aansturing van de consultants en het bemiddelen van IT professionals.

Jasper Machielsen

Senior Recruitment Consultant

jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl

Jasper is in 2016 gestart als Recruitment Consultant bij Peoples Republic. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het gehele wervings- en selectietraject voor zowel de vaste als tijdelijke functies alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.

Claudia Theunisse

Finance Administrator

claudia.theunisse@peoplesrepublic.nl

Claudia is sinds 2012 werkzaam bij Peoples Republic. Zij is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie.

Michael van der Heijden

Senior Recruitment Consultant

michael.heijden@peoplesrepublic.nl

Michael van der Heijden is in 1992 geboren in ’s-Hertogenbosch en werkt sinds 2017 bij Peoples Republic als Recruitment Consultant. Binnen Peoples Republic houdt Michael zich voornamelijk bezig met het bemiddelen van kandidaten voor opdrachtgevers en het verkrijgen van nieuwe opdrachtgevers.

Joerie van den Dam

Recruitment Consultant

joerie.dam@peoplesrepublic.nl

Joerie is in 2018 gestart als Recruitment Consultant bij Peoples Republic. Binnen Peoples Republic houdt Joerie zich voornamelijk bezig met het bemiddelen van kandidaten voor opdrachtgevers alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.

Roebi de Boer

Recruitment Consultant

roebi.boer@peoplesrepublic.nl

Roebi is in december 2019 gestart bij Peoples Republic in de rol van Recruitment Consultant. Binnen Peoples Republic houdt Roebi zich voornamelijk bezig met het bemiddelen van kandidaten voor opdrachtgevers alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.

Frank Vogt

Raad van Commissarissen

Frank Vogt is sinds 2017 actief als commissaris voor Peoples Republic. De ervaren bestuurder is al sinds het prille begin een vaste relatie van Peoples Republic. Dat hij ervoor kiest ons als sparring partner te versterken, getuigt bovendien van een groot vertrouwen in onze koers.

Mike Stevens

Recruitment Consultant

mike.stevens@peoplesrepublic.nl

Mike is in september 2021 gestart bij Peoples Republic in de rol van Recruitment Consultant. Binnen Peoples Republic houdt Mike zich voornamelijk bezig met het bemiddelen van kandidaten voor opdrachtgevers alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.