Collega's

Heeft u als opdrachtgever ondersteuning nodig op het gebied van IT? Of ben je als professional op zoek naar een uitdagend project? Graag komen wij met jou in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Sander Gerritsen

Founder - Sales & Operations

sander.gerritsen@peoplesrepublic.nl

Na in 1995 bij Randstad te zijn begonnen heeft hij in 2000 bewust de keuze gemaakt om binnen de ICT-branche aan de slag te willen gaan. Na 7 jaar in diverse salesrollen werkzaam te zijn geweest bij Pink Elephant en haar opvolgers, heeft hij in 2007 Peoples Republic opgericht.

Frank Vogt

Raad van Commissarissen

Frank Vogt is sinds 2017 actief als commissaris voor Peoples Republic. De ervaren bestuurder is al sinds het prille begin een vaste relatie van Peoples Republic. Dat hij ervoor kiest ons als sparring partner te versterken, getuigt bovendien van een groot vertrouwen in onze koers.

Daphne Jas

Manager Detachering & Interim

daphne.jas@peoplesrepublic.nl

Daphne is in 2015 in dienst getreden bij Peoples Republic. Zij vervult de rol als Manager Detachering & Interim. In deze rol is Daphne verantwoordelijk voor delivery operations van Peoples Republic en de aansturing van de consultants en het bemiddelen van IT professionals.

Denise Schellekens

Finance Office Manager

denise.schellekens@peoplesrepublic.nl

Denise is sinds maart 2019 in dienst bij Peoples Republic als Finance Office Manager. Zij is verantwoordelijk voor de Back Office en de contracten. Tevens zal Denise projecten oppakken om Peoples Republic verder te helpen en te laten groeien.

Jasper Machielsen

Senior Recruitment Consultant

jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl

Jasper is in 2016 gestart als Recruitment Consultant bij Peoples Republic. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het gehele wervings- en selectietraject voor zowel de vaste als tijdelijke functies alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.

Michael van der Heijden

Recruitment Consultant

michael.heijden@peoplesrepublic.nl

Michael van der Heijden is in 1992 geboren in ’s-Hertogenbosch en werkt sinds 2017 bij Peoples Republic als Recruitment Consultant. Binnen Peoples Republic houdt Michael zich voornamelijk bezig met het bemiddelen van kandidaten voor opdrachtgevers en het verkrijgen van nieuwe opdrachtgevers.

Ilse Kleinjan

Recruitment Consultant

ilse.kleinjan@peoplesrepublic.nl

Ilse is in 2017 gestart bij Peoples Republic in de rol van Recruitment Consultant. Binnen Peoples Republic houdt Ilse zich voornamelijk bezig met het bemiddelen van kandidaten voor opdrachtgevers alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.

Joerie van den Dam

Recruitment Consultant

joerie.dam@peoplesrepublic.nl

Joerie is in 2018 gestart als Recruitment Consultant bij Peoples Republic. Binnen Peoples Republic houdt Joerie zich voornamelijk bezig met het bemiddelen van kandidaten voor opdrachtgevers alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.

Chantal Tammer

Senior Recruitment Consultant

chantal.tammer@peoplesrepublic.nl

Chantal is in 2019 gestart in de rol van IT Recruitment Consultant en heeft ruime ervaring in dit domein. Binnen Peoples Republic is Chantal verantwoordelijk voor het gehele wevings- en selectietraject. Zij houdt zich bezig met het bemiddelen van vaste kandidaten voor opdrachtgevers.