Collega's

Heeft u als opdrachtgever ondersteuning nodig op het gebied van IT? Of ben je als professional op zoek naar een uitdagend project? Graag komen wij met jou in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Sander Gerritsen

Founder - Sales & Operations

sander.gerritsen@peoplesrepublic.nl

Na in 1995 bij Randstad te zijn begonnen heeft hij in 2000 bewust de keuze gemaakt om binnen de ICT-branche aan de slag te willen gaan. Na 7 jaar in diverse salesrollen werkzaam te zijn geweest bij Pink Elephant en haar opvolgers, heeft hij in 2007 Peoples Republic opgericht.

Daphne Jas

Managing Partner

daphne.jas@peoplesrepublic.nl

Daphne werkt sinds 2015 bij Peoples Republic. In de rol van Managing Partner / Director Operations is zij verantwoordelijk voor de delivery en sales operations van Peoples Republic, de aansturing van de consultants en het bemiddelen van IT professionals.

Claire Veugelers

Backoffice Manager

claire.veugelers@peoplesrepublic.nl

Claire werkt sinds februari 2022 bij Peoples Republic. Als Backoffice Manager is zij verantwoordelijk voor het gehele contractmanagement en vele andere belangrijke projecten die onze dienstverlening ondersteunen. Met enthousiasme en een grote glimlach helpt ze je graag bij al je vragen!

Jasper Machielsen

Senior Recruitment Consultant

jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl

Jasper is sinds januari 2016 werkzaam bij Peoples Republic. Inmiddels is hij in de rol van Sernior Recruitment Consultant verantwoordelijk voor het gehele wervings- en selectietraject voor zowel de vaste als tijdelijke functies alsmede de invulling van relatiemanagement richting opdrachtgevers.

Michael van der Heijden

Senior Recruitment Consultant

michael.heijden@peoplesrepublic.nl

Michael is sinds 2017 werkzaam bij Peoples Republic, inmiddels als Senior Recruitment Consultant. Binnen Peoples Republic is hij mede verantwoordelijk voor de bemiddeling van kandidaten, vergaren van nieuwe opdrachtgevers, onderhouden van bestaande relaties en het inwerken van nieuwe collega’s.

Joerie van den Dam

Senior Recruitment Consultant

joerie.dam@peoplesrepublic.nl

Joerie is sinds 2018 actief als Recruitment Consultant bij Peoples Republic, sinds 2021 is hij Senior Recruitment Consultant. Joerie is binnen Peoples Republic onder andere verantwoordelijk voor het bemiddelen van IT professionals, relatiebeheer, new business en procesoptimalisaties binnen Employment Services.

Roebi de Boer

Recruitment Consultant

roebi.boer@peoplesrepublic.nl

Roebi is sinds 2019 bij Peoples Republic begonnen in de rol van Recruitment Consultant. Met haar betrokken en resultaatgerichte houding weet zij opdrachtgevers een grote glimlach te bezorgen. Een tevreden opdrachtgever en professional geven haar dagelijks energie die zij vervolgens bijdraagt aan het team.

Mike Stevens

Recruitment Consultant

mike.stevens@peoplesrepublic.nl

Sinds september 2021 is Mike werkzaam in de rol van Recruitment Consultant bij Peoples Republic. In zijn rol heeft hij als doel de klant te ontzorgen. Zakelijke relaties zijn voor hem belangrijk en hij luistert naar wat de klant écht wil. De kandidaten die Mike plaatst hebben een frisse start-up mentaliteit en dragen bij aan de behoeften van de klant – onze klant!

Tommy Leenstra

Recruitment Consultant

tommy.leenstra@peoplesrepublic.nl

Tommy is in oktober 2021 gestart bij Peoples Republic in de rol van Recruitment Consultant. Tommy vindt het persoonlijk contact met de professional en opdrachtgever belangrijk, hij gaat voor een langdurige en duurzame relatie. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het gehele bemiddelingsproces voor zowel vaste als tijdelijke functies.

Iris Jongejan

Recruitment Consultant

iris.jongejan@peoplesrepublic.nl

Iris is in maart 2022 gestart bij Peoples Republic in de rol van Recruitment Consultant. Iris gaat voor het vinden van de juiste match voor zowel opdrachtgever als de professional. In de rol van Recruitment Consultant is zij continue bezig met het opbouwen van langdurige relaties met de opdrachtgevers en kandidaten om zo samen mooie resultaten te behalen.

Claudia Theunisse

Finance Administrator

claudia.theunisse@peoplesrepublic.nl

Claudia is sinds 2012 werkzaam bij Peoples Republic. Zij is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie.

Frank Vogt

Raad van Commissarissen

Frank Vogt is sinds 2017 actief als commissaris voor Peoples Republic. De ervaren bestuurder is al sinds het prille begin een vaste relatie van Peoples Republic. Dat hij ervoor kiest ons als sparring partner te versterken, getuigt bovendien van een groot vertrouwen in onze koers.