IT Detacheringsbureau

Heb je op korte termijn een hoogopgeleide ICT'er nodig? Dan hebben wij de kandidaat in huis die jou helpen! Onze specialisten beschikken over zowel de nodige technische competenties als de sociale en communicatieve vaardigheden die vereist zijn voor functie.

Ons IT Detacheringsbureau vindt de beste match

Wij gaan altijd voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij zoeken voor onze klanten naar de juiste kandidaat, niet andersom. Daarom is het belangrijk om jouw vraag van te voren goed in kaart te brengen! Door middel van een persoonlijk gesprek komen we samen tot een geschikte kandidaat die niet alleen past bij de vraag, maar ook bij de bedrijfscultuur en het eventuele team waarin de kandidaat terecht komt. Onze kandidaten komen uitsluitend door een strenge selectie heen waarin ze op meerdere vlakken getoetst zijn. Wij leveren dan ook geen kandidaten aan die we zelf niet hebben gesproken.

Vacatures & Opdrachten

Waarom Peoples Republic als IT Detacheringsbureau

Wij nemen bij jou al het werk uit handen. Hierdoor heb je de zekerheid dat alles goed geregeld is en er waar nodig snel gehandeld kan worden. Het contractmanagement kan door ons uitgevoerd worden zodat jij je kunt focussen op jouw eigen bedrijf. Wij streven altijd naar langdurige en eerlijke relaties met onze opdrachtgevers. Daarom houden wij ons aan het principe no cure, no pay.

  • Onze kandidaten opereren binnen alle rollen in het IT domein
  • Wij hebben veel ervaring met middelgrote tot grote opdrachtgevers door heel Nederland
  • Onze IT professionals zijn actief in alle branches, zoals financial services, education of industry
  • Met onze innovatieve search oplossingen vinden wij de meest competente kandidaten

Vraag het aan ons IT Detacheringsbureau

Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van ondersteunend personeel. Als IT Detacheringsbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste personeel aan te trekken. Gedurende de detachering wordt er daarom ook voortdurend gepeild hoe de samenwerking verloopt. Zo weten beide partijen hoe het ervoor staat. Heb je nog vragen over ons IT Detacheringsbureau of onze werkwijze? Neem dan contact op en kom erachter wat er voor jou mogelijk is.