IT Bemiddeling

IT bemiddeling is ons specialisme. Wij weten dat je als organisatie voorbereid wil zijn op de toekomst en daar heb je het juiste ICT personeel voor nodig. Peoples Republic werft kandidaten en detacheren IT professionals voor onze opdrachtgevers en partners. Of je wilt uitbreiden of gewoonweg moeite hebt om de juiste kandidaat te vinden, onze IT bemiddeling gaat je organisatie daarmee helpen.

Specialist in IT bemiddeling

Je hoeft ons niet uit te leggen wat een datamigratie of applicatie migratie is. Je hoeft ons ook niet te vertellen wat een Business Intelligence Consultant doet. Wij als Peoples Republic zijn gespecialiseerd in IT bemiddeling. Geen kennis- en/of capaciteitsproblemen is voor ons te groot. Voor elk probleem zoeken we een gepaste professional in tijdelijke of vaste dienst. We zoeken niet alleen op de hard skills zoals specifieke vaardigheden en kennis, maar ook de soft skills. Een persoonlijke match is namelijk net zo belangrijk als de harde eisen binnen een rol.

Vacatures & Opdrachten

IT bemiddeling op elk niveau

IT bemiddeling doen we op elk ervaringsniveau. Organisaties hebben behoeften aan gekwalificeerd IT personeel die deskundig met de brede aspecten van IT omgaan en die sturing geven aan de vernieuwing en verbetering van de processen. Van Programmamanager, CIO tot een helpdeskmedewerker. Is er behoeften voor een tijdelijke invulling tijdens een project of is een beheerdersrol beter passend, daar denken we graag in mee.

  • IT bemiddeling op elk niveau
  • Vakbekwaam personeel
  • Persoonlijke aanpak
  • Specialist in IT

Op zoek naar de juiste IT match voor jouw organisatie?

Wij komen graag in contact om de perfecte ICT-professional voor jou te vinden. Wil je meer weten over onze werkwijze of meer over ons team. We staan voor je klaar!