Interim ICT

Ben jij als ICT’er op zoek naar een nieuwe uitdaging? Peoples Republic is dé specialist op het gebied van werving en selectie van de beste Interim ICT’ers. Door ons brede netwerk in de ICT branche, kunnen we ook jou voorzien van een uitdagende opdracht. Samen met ons team van specialisten selecteren de beste opdrachtgevers die aan jouw persoonlijke wensen voldoen. Door onze efficiënte werkwijze van werven en selecteren en intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en kandidaat, kunnen

Interim ICT via Peoples Republic

We werken samen met de beste opdrachtgevers uit diverse branches in Nederland. Denk aan Rabobank, KPN, Vodafone, Ziggo en Friesland Campina. Elke opdrachtgever heeft dan ook een eigen complexiteit aan vacatures, maar dit vormt voor jou geen obstakel. Wanneer Peoples Republic een opdracht krijgt, gaan we eerst uitgebreid met de opdrachtgever om de tafel zitten. Zo komen we samen achter de relevante informatie die nodig is om het profiel in kaart te brengen.

Welke competenties zijn essentieel? En wat is er nog meer belangrijk voor deze specifieke opdracht? Wanneer al deze informatie duidelijk is, kunnen onze specialisten met de werving van een interim ICT’er beginnen. Naast dat we kijken naar expertise, ervaring en jouw persoonlijke competenties, vinden we het ook belangrijk dat een interim ICT’er past bij het bedrijf en bijbehorende cultuur. Hiermee garanderen we dat we met onze werkwijze de beste match kunnen leveren tussen jou en opdrachtgever!

Vacatures en opdrachten

Wat zijn de voordelen van Peoples Republic

Naast onze intensieve samenwerking met beide partijen, zijn er nog meer redenen om voor Peoples Republic te kiezen.

  • Actief binnen alle rollen van business en ICT
  • Intensieve begeleiding in het traject
  • Langetermijn samenwerking met duidelijke visie
  • Persoonlijke aandacht

Aanvullende informatie over interim ICT

Wil je meer weten over wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder aan jouw nieuwe interim ICT opdracht! Ze vertellen je graag over de mogelijkheden en onze werkwijze.