Lead frontend developer Vue.js

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een lead Vue.js developer. Zij zijn een Google review partner en verzamelen voor kleine, maar ook voor grotere bedrijven klantreviews. 

Je gaat in samenwerking met onze klant open-minded en internationale Tech team sprint op sprint maken en mooie releases neerzetten. Je bouwt, test en documenteert hun applicaties met hun klanten in gedachten. Met als doel goed gestructureerde en gebruiksvriendelijke frontend software. Je gaat binnen de organisatie van onze klant werken aan diverse projecten, zoals het implementeren van redesigns in VueJS en een analytics-dashboard. Je communiceert dagelijks met design en backend, soms ook met andere afdelingen als support en marketing, om ervoor te zorgen dat de sprint gehaald wordt.

Wie ben jij?

Jij hebt ruime ervaring met het bouwen van grootschalige, moderne web-apps in VueJS framework (React.js mag ook, maar dan moet je wel de overstap willen maken naar Vue)en doet niets liever dan met het tech team goed gestructureerde en gebruiksvriendelijk frontend-software neerzetten. Je overlegt (voornamelijk in Engels) met onze design afdeling, communiceert met backend, bouwt, test en documenteert met steeds onze klant in gedachten. Je pakt graag je senior rol, ondersteunt en wilt je kennis delen om met dit jonge maar capabel team te bouwen aan stevige basis.


Wat verwachten wij van jou:

  • Ruime ervaring met grootschalige, moderne web-apps in VueJS frameworks.
  • Dat jij zeer communicatief vaardig bent en de feedback loop sluit met design en backend.
  • Professioneel niveau Engels.
  • Dat je de complete flow snapt waarin digitale projecten zich begeven en pakt jouw front-end rol daarin met beide handen vast.
  • Dat je een open mind en proactieve instelling hebt.
  • En graag jouw kennis wilt delen, je wilt blijven ontwikkelen en een discussie niet uit de weg gaat.

Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Neem dan contact op met Michael van der Heijden via michael.heijden@peoplesrepublic.nl

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.