Senior Systeembeheerder

Voor onze opdrachtgever in de regio 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een senior systeembeheerder. Het betreft een vaste aanstelling op basis van werving en selectie. 


In deze rol krijg je de kans om de (inrichting van en/of alternatieven voor) gegevensarchitectuur, datasharing en gegevensuitwisseling te ontwikkelen en realiseren. Je stemt de wensen van gebruikers en mogelijkheden van systemen en/of instellingsbrede applicaties op elkaar af, acteert als de verbinder van systemen en bewaakt daarbij de integriteit van gegevensuitwisseling. Je coördineert daarbij eventueel de werkzaamheden van uitvoerende medewerkers.

Onze klant werkt in een dagelijks afwisselende, inspirerende onderwijsomgeving.
Daarin ben je verantwoordelijk voor het adviseren over het gebruik van administratieve en/of educatieve toepassingen, en draag je zorg voor informatieoverdracht en training. Je wisselt het beheer en onderhoud van systeem specificaties af met het onderhouden van contacten met interne opdrachtgevers over de kwaliteit van en behoefte aan dienstverlening. 

Je analyseert deze behoeften, eisen en wensen van gebruikers en ontwerp, test, implementeer en documenteer je op basis daarvan (aanpassingen van) applicaties. En vervolgens stel je de teststrategie, -methoden, -technieken, en -hulpmiddelen vast, waarna je het testplan uitvoert.

 

Wat verwachten we van jou?

De ideale kandidaat heeft uitgebreide kennis van Powershell scripting. Je focus ligt op de Microsoft server infrastructuur producten, Microsoft Azure en Office 365. Daar is kennis met betrekking tot virtualisatie en netwerk-infrastructuur een pré.

 

We zoeken een teamplayer die in staat is procesmatig te werken. Je voelt je thuis in complexe organisatie met een informele werksfeer. In deze rol is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden een goed analytisch vermogen. Je ziet het belang in van documenteren en beschikt over ontwerp- en ontwikkelvaardigheden. Adviseren is je tweede natuur, je bent altijd op zoek naar verbetering. Hierin ben je veerkrachtig en flexibel.

Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Neem dan contact op met Michael van der Heijden via michael.heijden@peoplesrepublic.nl of 06-81817612


Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.