Recruitment Consultant

Peoples Republic is sinds 2007 actief als interim organisatie in het IT domein. We zijn echter hard aan het groeien, proposities aan het uitbreiden én ons aan het specialiseren. Momenteel zijn we actief als Intermediair in het IT domein met de proposities: interim bemiddeling, detachering, deta-vast en werving & selectie.


Werving & Selectie wordt als separate business line georganiseerd. We werken daarbij klantgericht en met de Agile Kanban methodiek. De hoeveelheid vragen van opdrachtgevers voor werving & selectie neemt een grote vaart. Innovatie met behulp van ICT is een belangrijk thema om processen kwalitatief te verbeteren en versnellen.

We zoeken een energieke en gedreven recruitment consultant met ondernemende kwaliteiten. Je weet wat er nodig is om succesvol te zijn en bent inspirerend en energieopwekkend naar collega’s.


Je bent verantwoordelijk bent voor het volledige werving- en selectieproces van kandidaten. Je verzorgt het relatiemanagement en het operationele contact met opdrachtgevers. Daarnaast maak je contact met potentiële nieuwe opdrachtgevers om je doel te bereiken. Je realiseert “ The perfect match” en maak je creatief gebruik van alle beschikbare bronnen. Daarnaast optimaliseer je de processen, zoals wij die hebben verder om ze nog beter op de werving en selectie propositie aan te sluiten. 


Zelf ben je resultaatverantwoordelijk voor IT Recruitment (KPI inrichting) en word je verantwoordelijk om met je toekomstige collega’s ook de moeilijkste en leukste vacatures op het gebied van IT te vervullen met een diversiteit van afrekenmechanismen.


Pre: je bent op de hoogte van innovatieve marktontwikkelingen in het Recruitment domein (zoals video cv, automated interviewing, automated competence matching etc.) en denkt mee met het inpassen van deze ontwikkelingen om een unieke werving en selectie propositie te realiseren


Je bent initiatiefrijk, ervaren, ondernemend, proactief, energiek, hebt lef, zelfstandig en een 'can do mentaliteit'.
Je hebt aantoonbare ervaring in de wereld van werving  & selectie.
Je bent resultaatgericht.
Je schriftelijk en mondelinge beheersing van het Nederlands is uitstekend.
Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.