Projectleider IT Alignment

Voor onze opdrachtgever, welke met verschillende locaties gevestigd is in Nederland, België en Frankrijk, zijn wij op zoek naar een Projectleider IT Alignment. 

Na de overname van een aantal bedrijven is deze organisatie groeiende en een “nieuw” bedrijf in wording. Op dit moment staan ze aan de vooravond om de verschillende locaties te integreren in het IT-landschap van de overkoepelende organisatie en hierdoor tot een standaardisatie te komen. 

IT bevat hierbij de technische IT-componenten, IT-processen en IT-contracten. Na oplevering van het project worden alle IT onderdelen centraal beheerd. 

Nu de eerste migraties afgerond zijn, is gebleken dat er nog veel achterstallig onderhoud moet plaatsvinden. Denk hierbij aan het opzeggen van contracten, verwijderen oude netwerken en apparatuur. Hierbij is besloten om dit projectmatig op te gaan pakken.

Wij zijn dus op zoek naar een Projectleider met kennis en ervaring op het gebied van zo’n soort project (IT alignment projecten). Het betreft een inzet voor een jaar waarbij ook naar de locaties in België en Frankrijk gereisd moet worden. Ben jij een Projectleider die graag de handen uit de mouwen steekt om de IT-services naar een hoger niveau te tillen? Kan jij jezelf daarnaast goed bewegen binnen een politiekgevoelige organisatie met de bijbehorende cultuurverschillen (Nederland, België en Frankrijk)?

Neem contact op met Jasper Machielsen via 06-41575328 of via jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl


Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.