Scrum master

Voor een van onze opdrachtgevers in de hypothecaire sector in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Scrum master.

Als Scrum master zorg je voor focus in het team en bescherm je het team tegen invloeden van buitenaf, zoals adhoc werkzaamheden, vragen en incidenten. Je zorgt ook dat alle Scrum Events plaatsvinden en op een goede wijze verlopen om de uitkomsten te kunnen vergroten. Je draagt hierbij ook zorg voor het continu verbeteren van jouw Scrum Team, onder andere door middel van de Retrospective.


Hiernaast ben je ook nog een trainer, mentor, coach en facilitator voor jouw Scrum Team en voor de organisatie en help je bij het oplossen van verschillende knelpunten.


Als scrum master ben je een Agilist in hart en nieren, geloof je in de kracht van Scrum en weet je dit op een goede manier uit te dragen naar  je team. Door jouw manier van coachen breng je je teamleden verder. Je bent communicatief sterk en flexibel en je houdt je hoofd koel in lastige situaties. Je hebt in je loopbaan ruime kennis van de werkzaamheden in een IT-ontwikkelomgeving opgedaan.


Functie eisen

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • In  het bezit van Professional Scrum Master level I
  • Ruime praktijkervaring met Scrum werkwijze
  • Minimaal 2 jaar ervaring met coachen/begeleiden in een IT-omgeving
  • Bij voorkeur kennis en ervaring met Lean methoden, tools en de toepassing hiervan


Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat voor deze rol? Neem dan contact op met Jasper Machielsen via Jasper.machielsen@peoplesrepublic.nl / 06 42575328

Geïnteresseerd in deze opdracht of vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij contact met je op.

Gerelateerde vacatures

Hieronder vind je nog meer uitdagende en inspirerende vacatures & opdrachten.